Verwen jouw klanten met Purlés!

Als exclusieve distributeur van Purlés in Nederland biedt Beautyworkz je hoogwaardige, vegan en dierproefvrije producten.

Vraag hier
informatie aan

Vraag via ons formulier meer informatie aan voor uw salon. U bent ook van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en/of een vrijblijvende gezichtsbehandeling, zodat u onze producten kunt ervaren en kunt beoordelen of Purlés bij uw salon past.

BeautyWorkz is de exclusieve distributeur van Purlés in Nederland.
Er is geen minimale afname of verplichte startersorder. Onze producten zijn vegan en dierproefvrij. We bieden ook professionele trainingen aan voor u en uw team.

Iedere klant is uniek, we houden van korte lijntjes en persoonlijke aandacht.

De voordelen van

Inkopen
doen bij Beautyworkz

persoonlijke aandacht

Bij Beautyworkz krijg je niet alleen kwaliteitsproducten, maar ook persoonlijke aandacht. We luisteren naar je wensen en geven professioneel advies dat perfect bij jou past. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt

Exclusief

Als partner van Beautyworkz krijg je toegang tot exclusieve Purlés producten en de nieuwste voorraad. Ook krijgt u toegang tot onze webshop, kunt u vrijblijvend trainingen bijwonen en blijft u op de hoogte van onze acties via e-mail en whatsapp.

Korting

Maandelijkse kortingsacties geven je de kans te profiteren van aantrekkelijke prijzen, waardoor je kosten bespaart en je marges verhoogt. Dit zal niet alleen je winst verbeteren, maar ook helpen om je klanten nog scherpere prijzen te bieden.

Wat onze salonpartners zeggen

Lees hoe andere schoonheidssalons en professionals de samenwerking met Beautyworkz ervaren en waarom zij kiezen voor Purlés-producten in hun salon.

Een super leerzame training gehad over de acidpeels

Fansé

Mooie locatie, mooie producten fijn ontvangst, duidelijke informatie het was een fijne ochtend!

Marina

Fijne cursus mogen volgen, Vriendelijk en veel kennis opgedaan! Zeker een aanrader!

Aileen | Nowiskin

Het was een zeer leerzame curusdag!

Schoonheidssalon Sylvia Janssen

Als schoonheidsspecialiste bij Kimberly geweest voor de lancering van nieuwe producten en verkooptraining. Goed geregeld, lief ontvangen. Was Top!!! Tot de volgende keer.

Marloes | PediCare

Heel gastvrij en fijn geholpen

Kristel | Kristelsskincare